Bestemmingsplan "Achterambachtseweg 49-49a" in voorbereiding

Logo Hendrik-Ido-Ambacht

Burgemeester en wethouders van Hendrik-Ido-Ambacht maken op grond van artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor de 2e herziening van het bestemmingsplan Landelijk gebied Sandelingen-Ambacht, locatie Achterambachtseweg 49-49a.

In de bestaande situatie is aan de Achterambachtseweg 49 de karakteristieke woning ‘Buitenlust’ gelegen. In de nieuwe situatie wordt het vrijstaande bijgebouw van deze woning gesloopt. Op deze locatie wordt een nieuwe vrijstaande woning gerealiseerd. Daarnaast wordt op het perceel een bijgebouw, een garage voor beide woningen, gerealiseerd.

Deze kennisgeving betreft alleen het voornemen tot het maken van het bestemmingsplan. Als een ontwerp van dit plan is gemaakt wordt dit op de gebruikelijke wijze gepubliceerd en in procedure gebracht. Op dit moment liggen er dus nog geen stukken ter inzage, kunnen nog geen zienswijzen naar voren worden gebracht en wordt onafhankelijke instanties nog niet om advies gevraagd. Mocht u naar aanleiding van deze bekendmaking vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de heer Stolk van de afdeling Beleid en Ontwikkeling, via telefoonnummer 14 078.

Naar boven