Bekendmaking m.e.r. beoordelingsbesluit Koningin Maximahof

Logo Kapelle

De gemeente Kapelle wil het Koningin Maximahof te Wemeldinge gaan (laten) ontwikkelen. Om dit mogelijk te maken, moet er een uitwerkingsplan worden vastgesteld. Op basis van de Wet milieubeheer en het Besluit m.e.r., is er een vormvrije m.e.r beoordeling opgesteld. Het college van burgemeester en wethouders van Kapelle heeft op basis van deze beoordeling op 6 februari 2018 besloten dat er geen milieueffectrapport hoeft te worden opgesteld.

 

Stukken inzien

Het besluit en bijbehorende stukken liggen vanaf 15 februari 2018 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Kerkplein 1 te Kapelle en zijn te raadplegen via de website www.kapelle.nl.

 

Reageren

Het m.e.r. beoordelingsbesluit is een voorbereidingsbeslissing ten behoeve van het nieuw vast te stellen uitwerkingsplan. Op grond van artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht staat tegen deze voorbereidingsbeslissing geen bezwaar of beroep open. Een eventuele reactie op dit besluit kunt u geven in het kader van de procedure van het uitwerkingsplan Koningin Maximahof.

 

Vragen

Voor meer informatie kunt u op werkdagen telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 14-0113.

 

Kapelle, 14 februari 2018

Burgemeester en wethouders van Kapelle

Naar boven