Vastgesteld wijzigingsplan Lopikerweg oost 39a

Logo Lopik

Burgemeester en wethouders van Lopik maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.9a en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat zij op 6 februari 2018 het wijzigingsplan “Lopikerweg oost 39a” ongewijzigd hebben vastgesteld.

 

Wijzigingsplan Lopikerweg oost 39a

Op het agrarische bouwperceel Lopikerweg Oost 39a in Lopik staat een voormalige agrarische bedrijfscomplex, een voormalige intensieve veehouderij. Het perceel heeft in het geldende bestemmingsplan Landelijk Gebied de hoofdbestemming Agrarische doeleinden met de subbestemming intensieve veehouderij (met bouwvlak). De nieuwe eigenaar is voornemens een bouwbedrijf uit te gaan voeren binnen de bestaande bedrijfspanden.

Om deze planontwikkeling mogelijk te maken is een wijzigingsplan opgesteld.

 

Ter inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan, het besluit en de overige bijbehorende stukken liggen van

14 februari 2018 t/m 28 maart 2018 voor eenieder ter inzage op werkdagen van 09:00 uur tot 12:00 uur bij de afdeling Strategie, Beleid en Projecten. Ook buiten de openingstijden kan het wijzigingsplan worden ingezien. Hiervoor dient u een afspraak te maken. Daarnaast zijn de ter inzage gelegde stukken raadpleegbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.lopik.nl onder “Plannen” en vervolgens onder “Landelijk / vastgesteld”.

Beroep

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan schriftelijk een beroepschrift worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, door belanghebbenden:

 

  • 1.

    die tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht;

  • 2.

    die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om tijdig een zienswijze naar voren te brengen;

 

Het indienen van een beroepschrift schort de werking van het wijzigingsplan niet op. Gedurende bovengenoemde termijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. De griffier van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State zal u een griffierecht in rekening brengen voor het behandelen van uw beroepschrift en eventueel verzoek om voorlopige voorziening.

 

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, te weten op 29 maart 2018. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dit verzoek is beslist.

Naar boven