Gemeente Landgraaf – Ontwerpwijzigingsplan De Bousberg, wijziging 3

Logo Landgraaf

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van de gemeente Landgraaf bekend dat het ontwerpwijzigingsplan “De Bousberg, wijziging 3” ter inzage ligt.

Het wijzigingsplan ‘Bousberg, wijziging 3’ is opgesteld om een aantal beperkte wijzigingen ten aanzien van de gevellijnen van drie te bouwen woningen, zoals aangegeven binnen de bestaande planologisch-juridische regelingen ten behoeve van het in ontwikkeling zijnde woongebied ‘De Bousberg’, door te voeren. De bestaande juridische regelingen zijn het bestemmingsplan ‘De Bousberg’ (2010) en ‘De Bousberg, Veegplan 2017’. Het wijzigingsplan is opgesteld op basis van de wijzigingsbevoegdheid zoals opgenomen in artikel 10 van het bestemmingsplan ‘De Bousberg’ (2010).

Het ontwerpwijzigingsplan kan met ingang van 15 februari 2018 t/m 28 maart 2018 worden ingezien bij het Klant Contact Centrum in het Burgerhoes, gedurende de openingstijden. Gedurende deze periode van zes weken kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen op het ontwerpwijzigingsplan kunnen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Landgraaf, postbus 31000, 6370 AA Landgraaf. Wenst u liever mondeling uw zienswijze in te dienen, dan dient u hiertoe binnen de bovengenoemde termijn een afspraak te maken met het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 14 045.

U kunt het ontwerpwijzigingsplan eveneens in elektronische vorm raadplegen via de gemeentelijke website www.landgraaf.nl onder de rubriek ‘Ruimtelijke Plannen’ alsmede via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl onder gebruikmaking van het planidentificatienummer (IDN) NL.IMRO.0882.BPWBOUSBERGWIJZ3-ON01.

Naar boven