Beheersverordening ‘Kloosterzande’

Logo Hulst

Burgemeester en wethouders van Hulst maken, gelet op het bepaalde in artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 8 februari 2018 de beheersverordening ‘Kloosterzande’ heeft vastgesteld.

Een beheersverordening is vergelijkbaar met een bestemmingsplan, maar is bedoeld voor gebieden waar geen ontwikkelingen zijn voorzien. De beheersverordening legt namelijk de bestaande situatie vast. Het plangebied van de beheersverordening is de kern Kloosterzande. Middels onderhavige beheersverordening wordt de huidige planologisch-juridische regeling dan wel het bestaande (legale) gebruik (opnieuw) vastgelegd.

De beheersverordening treedt in werking met ingang van de dag na de bekendmaking ervan, derhalve met ingang van 15 februari 2018. Tegen de vaststelling van de beheersverordening staat geen beroep bij de Raad van State open.

De beheersverordening is volledig raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl onder identificatienummer NL.IMRO.0677.bvkloosterzande‐000V. Daarnaast is de beheersverordening raadpleegbaar in het elektronisch gemeenteblad en de Centrale Voorziening Decentrale Regelgeving.

Het elektronisch gemeenteblad is te raadplegen via www.overheid.nl door onder “Direct naar” naar “Gemeenteblad” te gaan en bij “Publicerende organisatie(s)” de organisatienaam “Hulst” in te voeren en te selecteren. Op de webpagina die dan verschijnt, kunt u onderaan op zoeken klikken.

In de CVDR is de tekst van de verordening te raadplegen via www.overheid.nl door onder “Direct naar” naar “Lokale wet- en regelgeving” te gaan; in het scherm dat verschijnt, voert u de postcode van de gemeente Hulst en de titel: “Beheersverordening Kloosterzande” in. Op de webpagina die dan verschijnt klikt u op de link van de beheersverordening Kloosterzande.

In het elektronisch gemeenteblad zijn de bijlagen als informatie bijlagen opgenomen. De beheersverordening en de bijlagen liggen ook van 15 februari tot en met 28 maart 2018 voor een ieder ter inzage in de Gemeentewinkel gelegen aan de Grote Markt 24 te Hulst.

 

Hulst, 14 februari 2018

 

Burgemeester en wethouders van Hulst

De burgemeester, J.F. Mulder

De secretaris, S. ter Wal

Naar boven