Voorontwerp bestemmingsplan Horst 58 te Gilze

Logo Gilze en Rijen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gilze en Rijen hebben in haar vergadering besloten het voorontwerp van het bestemmingsplan ‘Horst 58 te Gilze’ voor eenieder ter inzage te leggen. Dit voorontwerp bestemmingsplan betreft het creëren van een woonerf met daarop drie woningen. Het voorontwerp bestemmingsplan met bijbehorende bestanden, met als IMRO-nummer NL.IMRO.0784.BPHorst58-VO01 is digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Eenieder krijgt de gelegenheid een mondelinge of schriftelijke inspraakreactie in te dienen. Het voorontwerp bestemmingsplan Horst 58 te Gilze ligt met ingang van 13 februari 2018 voor 6 weken ter inzage. Uw inspraakreactie moet binnen deze termijn zijn ontvangen. U kunt uw schriftelijke inspraakreactie kenbaar maken aan het college van de gemeente Gilze en Rijen, postbus 73, 5120 AB Rijen.

Het voorontwerp bestemmingsplan ligt gedurende bovengenoemde periode tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis van Gilze en Rijen, Raadhuisplein 1 in Rijen. Tevens is het plan raadpleegbaar via de website www.gilzerijen.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor specifieke vragen dient een afspraak te worden gemaakt met de behandelend medewerker, de heer Gorissen, bereikbaar via tel.: 088-3821689.

Naar boven