Vastgesteld bestemmingsplan en besluit Hogere waarde wegverkeerslawaai Bisschop de Vetplein 14-15 Gilze

Logo Gilze en Rijen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gilze en Rijen maken ter voldoening aan artikel 3.8 lid 4 Wro bekend dat de gemeenteraad op 17 december 2018 het bestemmingsplan Bisschop de Vetplein 14-15 Gilze ongewijzigd heeft vastgesteld. Dit bestemmingsplan betreft de herontwikkeling van de winkel en het woonhuis Bisschop de Vetplein 14-15 in Gilze naar 3 patiowoningen. De gemeenteraad besloot om geen exploitatieplan vast te stellen, omdat het wettelijk kostenverhaal is vastgelegd in een anterieure overeenkomst. Op 20 november 2018 stelde het college van Burgemeester en wethouders al het bijbehorende besluit Hogere waarde wegverkeerslawaai vast.

 

Het vastgestelde bestemmingsplan, het besluit Hogere waarde wegverkeerslawaai en bijbehorende stukken liggen met ingang van 2 januari tot en met 12 februari 2019 voor de duur van 6 weken ter inzage. Het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende bestanden is digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl, met als IMRO-nummer NL.IMRO.0784.BPBisDeVetpl1415-VG01. U kunt de stukken gedurende bovengenoemde periode eveneens inzien tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis van Gilze en Rijen, Raadhuisplein 1 in Rijen. Tevens is het plan raadpleegbaar via de website www.gilzerijen.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Voor specifieke vragen dient een afspraak te worden gemaakt met de behandelend medewerker, Bram Keijsers, bereikbaar via tel.: 088-3821448.

 

Tijdens de ter inzage termijn kan door belanghebbende een beroepschrift ingediend worden tegen het vastgestelde plan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Degene die beroep heeft ingesteld kan gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek worden gedaan tot het treffen van een voorlopige voorziening. U moet uw beroepsschrift motiveren, dateren en ondertekenen. U bent een belanghebbende indien:

  • 1.

    u tijdig een zienswijze ingediend heeft tegen het ontwerp bestemmingsplan en/of het besluit om (g)een ontwerp exploitatieplan vast te stellen (artikel 3.8.1 Wro);

  • 2.

    u geen zienswijze ingediend heeft, aan kunnen tonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest een zienswijze in te dienen tegen het ontwerp bestemmingsplan en/of het besluit om (g)een ontwerp exploitatieplan vast te stellen;

  • 3.

    uw beroepsschrift betrekking heeft op een eventuele wijziging van het bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan. U hoeft dan geen zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan te hebben ingediend.

 

Het besluit tot vaststelling treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Naar boven