Ontwerpbestemmingsplan Gemaal De Poel Monnickendam, Gemeente Waterland

Logo Waterland

Overeenkomstig artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht en artikel 3.8. lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening maakt de gemeenteraad van Waterland bekend dat met ingang van 28 december 2018 het ontwerpbestemmingsplan Gemaal De Poel Monnickendam (NL.IMRO.0852.BPLGMOgemdepoel018-ON01) voor de duur van zes weken voor een ieder ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de planologische regeling voor de realisering van een nieuw gemaal op de Waterlandse Zeedijk ter plaatse van het water De Poel.

Inzage stukken

Het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken kunnen worden ingezien:

 

  • 1.

    op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl, ook te bereiken via de gemeentelijke website: http://www.waterland.nl/projecten-en-plannen/bestemmingsplannen/ waar ook de digitale bestandenset beschikbaar wordt gesteld;

  • 2.

    in het gemeentehuis bij de afdeling Publiekszaken aan de Pierebaan 3 te Monnickendam. De openingstijden van het gemeentehuis zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur, woensdag van 8.00 tot 16.00 uur en donderdag van 18.00 tot 20.00 uur.

 

Indienen zienswijzen

Tegen het ontwerpbestemmingsplan kan een ieder gedurende bovengenoemde termijn schriftelijk zienswijzen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Waterland, postbus 1000, 1140 BA Waterland onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Gemaal De Poel’. Tevens bestaat de mogelijkheid tot het mondeling indienen van een zienswijze, na telefonische afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het secretariaat van de afdeling VROM, telefoonnummer 0299-658507.

 

Waterland, 27 december 2018

Naar boven