Gemeente Landgraaf - Ontwerp bestemmingsplan "Paardenhouderij Hoeve Vulenbach"

Logo Landgraaf

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening maken Burgemeester en Wethouders van de gemeente Landgraaf bekend dat het ontwerp bestemmingsplan “Paardenhouderij Hoeve Vulenbach” (NL.IMRO.0882.BPRIMBURGERWEG162-ON01) ter inzage ligt. Het betreft een nieuw bestemmingsplan ter plaatse van het adres Rimburgerweg 162 in Landgraaf, plaatselijk bekend als “Hoeve Vulenbach”, met bijbehorende weilanden. Het voornemen bestaat om ter plaatse een paardenhouderij te vestigen, met twee bed en breakfastkamers en aan de hoofdfunctie ondergeschikte horeca en detailhandel. Voor de realisatie van deze plannen dient een nieuw bestemmingsplan te worden opgesteld.

Ter inzage legging

Het ontwerp bestemmingsplan “Paardenhouderij Hoeve Vulenbach” ligt met de bijbehorende stukken met ingang van vrijdag 28 december 2018 tot en met donderdag 7 februari 2019 tijdens de openingstijden van het gemeentehuis ter inzage bij het Klant Contact Centrum. U kunt het ontwerp bestemmingsplan ook digitaal raadplegen via de gemeentelijke viewer, te vinden op de website www.landgraaf.nl, onder de rubriek Bestuur en Organisatie > Officiële publicaties > Ruimtelijke plannen, alsmede via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl onder gebruikmaking van het planidentificatienummer: NL.IMRO.0882.BPRIMBURGERWEG162-ON01.

Mogelijkheid zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde periode van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerp bestemmingsplan indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend ter attentie van de gemeenteraad van Landgraaf, Postbus 31000, 6370 AA te Landgraaf. Wenst u liever mondeling uw zienswijze in te dienen, dan dient u hiertoe (ruim) binnen de bovengenoemde termijn een afspraak te maken met het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Grondzaken, via tel. 14 045.

 

Naar boven