Gemeente Grave, besluit vaststellen hogere waarde Wet geluidhinder, Maaskade 13 te Grave

Logo Grave

Besluit hogere waarde Wet geluidhinder

Burgemeester en wethouders van de gemeente Grave maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 110c van de Wet geluidhinder bekend dat het besluit ter inzage ligt voor het vaststellen van een hogere waarde voor de te splitsen woning aan de Maaskade 13 te Grave (5461GB).

 

Inhoud

Uit akoestisch onderzoek blijkt dat ten gevolge van de scheepswerf de voorkeursgrenswaarde op de te splitsen woning zal worden overschreden, maar onder de maximale ontheffingswaarde blijft. Om toch een nieuwe woonbestemming te kunnen toevoegen, is besloten een hogere grenswaarde van 55 dB vast te stellen.

 

Ter inzage

Het besluit ligt met ingang vanaf de datum van publicatie gedurende zes weken op verzoek ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis tijdens de openingstijden.

 

Bezwaar

Binnen 6 weken na de dag van de verzenddatum van de omgevingsvergunning kunnen belanghebbenden een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Cuijk, Postbus 7, 5360 AA Grave.

Gelijktijdig met het indienen van het bezwaarschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Oost Brabant, Postbus 90125 te (5200 MA) ’s-Hertogenbosch. Voor meer informatie over maken van bezwaar verwijzen wij u naar de gemeentelijke website.

 

Grave, 19 december 2018

Naar boven