Vastgesteld uitwerkingsplan ‘Thoorderstraat in Grathem’

Logo Leudal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leudal maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat zij op 23 oktober 2018 het uitwerkingsplan 'Thoorderstraat in Grathem' hebben vastgesteld. Dit uitwerkingsplan bevat de planologische kaders voor het bouwen van een woning aan de Thoorderstraat in Grathem.

Bij de vaststelling van het plan zijn wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerpplan, zoals dat ter inzage heeft gelegen van 31 oktober 2018 tot en met 11 december 2018. De aard en redenen van de wijzigingen zijn verwoord in het vaststellingsbesluit met bijlagen.

Het vaststellingsbesluit met bijbehorende planstukken ligt met ingang van 27 december 2018 tot en met 6 februari 2019 voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie in Heythuysen, Leudalplein 1.

De planstukken zijn digitaal te raadplegen op de landelijke website ruimtelijkeplannen.nl via de link: NL.IMRO.1640.UP18GrThoorderstr-VG01 (= planidentificatienummer).

De bronbestanden zijn beschikbaar via de link Bronbestanden UP18-Thoorderstraat, Grathem.

Beroep

Binnen de periode van terinzageligging kan tegen het besluit beroep worden ingediend bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State door een belanghebbende die:

- tijdig bij het college een zienswijze over het ontwerp uitwerkingsplan naar voren heeft gebracht;

- aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze bij het college in te dienen;

- Eenieder die het niet eens is met de wijzigingen die bij de vaststelling zijn aangebracht in het  uitwerkingsplan.

Een beroepschrift dient te worden gestuurd aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Een beroepschrift kan ook digitaal, via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht worden ingediend. Hiervoor is een elektronische handtekening (DigiD) vereist.

Verzoek om voorlopige voorziening

Degene die tijdig beroep instelt, kan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State vragen om een voorlopige voorziening of schorsing van het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan. Indien dit verzoek binnen de beroepstermijn wordt ingediend, schort dit de inwerkingtreding van het uitwerkingsplan op totdat op het verzoek is beslist.

Het verzoek om voorlopige voorziening kan schriftelijk dan wel digitaal worden gestuurd naar voornoemd adres van de Raad van State.

Voor het indienen van een beroepschrift en/of verzoek om voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

 

Naar boven