Wijziging vastgesteld Bestemmingsplan ‘Nieuw-Helvoet’

Logo Hellevoetsluis

Het college van burgemeester en wethouders van Hellevoetsluis maken het volgende bekend:

De gemeenteraad heeft op 13 december 2018 een wijziging op het op 27 september 2018 vastgestelde bestemmingsplan ‘Nieuw-Helvoet’ vastgesteld. De wijziging betreft een aanpassing in de formulering van artikel 23.2.1. De voorwaardelijke verplichting om geluidwerende voorzieningen aan te brengen is hiermee gekoppeld aan de ingebruikname van de woningen in plaats van aan de afgifte van de omgevingsvergunning. De wijziging van artikel 23.2.1.en het raadsbesluit ligt vanaf 27 december 2018 tot en met 6 februari 2019 ter inzage bij het klantcontactcentrum (KCC) in het gemeentehuis van Hellevoetsluis. Tevens is de wijzing in het bestemmingsplan te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.hellevoetsluis.nl.

 

Beroep

Gedurende voornoemde periode is er de mogelijkheid om beroep in te stellen tegen de wijziging van de nieuwe formulering van artikel 23.2.1. Voor het overige deel van het eerder vastgestelde bestemmingsplan is dat niet meer mogelijk. Het beroepschrift moet binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is gepubliceerd, zijn ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener; dagtekening; omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt, alsmede de gronden van het beroep. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

 

Voorlopige voorziening

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het vaststellingsbesluit niet. Om dit laatste te bereiken, kan gedurende bovengenoemde termijn eveneens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking na afloop van de beroepstermijn tenzij binnen deze termijn naast een beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Indien dit laatste het geval is, treedt het wijzigingsplan niet in werking, voordat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Naar boven