Ontwerpbestemmingsplan Vierkenshof, Herziening 2018

Logo Zevenaar

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij met toepassing van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan ‘Vierkenshof, herziening 2018’ als ontwerp ter inzage leggen. Het plangebied omvat Het plangebied bestaat uit 2 deelgebieden. Het westelijke deelgebied wordt aan de oostzijde begrensd door woningen en de straten Dijkmanshof, Lindenhof en Tangelderhof. Het oostelijke deelgebied bestaat uit een hoekkavel. Deze wordt aan de oostzijde begrensd door de woning aan de Domeinhof 7.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt met ingang van 27december 2018 gedurende zes weken ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal te raadplegen via de gemeentelijke site: : http://0299.roview.net/ en via de landelijke site: www.ruimtelijkeplannen.nl met IDN: NL.IMRO.0299.HZ14VIERKENSHOF-ON01. De bronbestanden zijn raadpleegbaar via http://ro-online.robeheer.nl/0299/manifest.html. Mocht u het ontwerpbestemmingsplan op het gemeentehuis willen inzien, maak dan een afspraak met onze medewerker van het teamvergunningen via onze website activiteit ‘omgevingsvergunning’.

Zienswijzen 

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van Zevenaar, postbus 10, 6900 AA Zevenaar. Vermeld in ieder geval uw naam, adres en contactgegevens. Voor mondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt met de heer Schenk, telefoonnummer 0316 595 670 (ma-do).

 

Naar boven