Bekendmaking van de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid van 19 december 2018, nr. 2018-0000165707, van de vaststelling van de modellen voor het uniform pensioenoverzicht

De Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid,

deelt op grond van artikel 9c, eerste lid, van het Besluit uitvoering Pensioenwet en Wet verplichte beroepspensioenregeling mee dat de modellen voor het uniform pensioenoverzicht voor het jaar 2019 zijn vastgesteld.

Deze bekendmaking zal met de toelichting in de Staatscourant worden geplaatst.

Den Haag, 19 december 2018

De Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, W. Koolmees

TOELICHTING

Artikel 9c, eerste lid, van het Besluit uitvoering Pensioenwet en Wet verplichte beroepspensioenregeling bepaalt dat de modellen voor het uniform pensioenoverzicht op voordracht van de pensioenuitvoerders en na advies van de Autoriteit Financiële Markten worden vastgesteld. In deze bekendmaking is de vaststelling van de modellen voor het uniform pensioenoverzicht voor het jaar 2019 opgenomen.

Op grond van artikel 9c, tweede lid, van het Besluit uitvoering Pensioenwet en Wet verplichte beroepspensioenregeling worden de modellen voor het uniform pensioenoverzicht beschikbaar gesteld op de website van de Pensioenfederatie en het Verbond van Verzekeraars, te weten: www.uniformpensioenoverzicht.nl.

De Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, W. Koolmees

Naar boven