Gemeente Den Helder – Kennisgeving Ontwerp uitwerkingsplan – Willem Alexanderhof fase 4.2, te Julianadorp

Logo Den Helder

Burgemeester en wethouders van de gemeente Den Helder maken bekend dat ingevolge van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening, met ingang van 24 december 2018 voor een periode van zes weken (dus tot en met maandag 4 februari 2019) voor een ieder ter inzage ligt:

het ontwerp uitwerkingsplan Willem Alexanderhof fase 4.2, te Julianadorp, met planidentificatie NL.IMRO.0400.513UPWAHFASE422018-ONT1, evenals de op het plan betrekking hebbende stukken.

Uitwerking splan

Met het uitwerkingsplan Willem Alexanderhof fase 4.2 wordt invulling gegeven aan de uitwerkingsplicht uit het moederplan Julianadorp Oost 2011. Voor een deel heeft het uitwerkingsplan betrekking op deelgebied 4. Binnen dit deelgebied worden in totaal 149 wooneenheden mogelijk gemaakt. Fase 4.2 voorziet in 94 (grondgebonden) woningen. Het restant van dit woningcontingent wordt in een toekomstige fase aangewend. Het plangebied van Willem Alexanderhof fase 4.2 wordt aan de noord- en westzijde begrensd door de Koningsbrink en aan de oostzijde door de Zuiderhaaks.

Inzage

Het ontwerp uitwerkingsplan Willem Alexanderhof fase 4.2, te Julianadorp ligt op de volgende wijzen ter inzage:

1. elektronisch via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatie NL.IMRO.0400.513UPWAHFASE422018-ONT1;

2. als pdf bestand, inclusief bijbehorende stukken, op de gemeentelijke website: www.denhelder.nl;

3. bij het Klant Contact Centrum in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20.

Zienswijzen

Gedurende deze periode van terinzagelegging, kan eenieder naar keuze mondeling of schriftelijke zienswijzen inbrengen tegen het ontwerp uitwerkingsplan. Deze zienswijze(n) bevat uw naam, adres, het registratienummer, motivatie, datum en een handtekening. Zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Den Helder, Postbus 36, 1780 AA Den Helder. Voor het indienen van mondelingen zienswijzen, kunt u binnen de voormelde termijn een afspraak maken met de afdeling Ruimte en Economie, team Ruimte, bereikbaar op telefoonnummer 0223-678 856.

 

Naar boven