Ontwerp uitwerkingsplan De Straten, Deelplan 7

Logo Veenendaal

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerp uitwerkingsplan De Straten, Deelplan 7 met ingang van 20 december 2018, gedurende zes weken ter inzage ligt (dus tot en met 31 januari 2019). Dit op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening. Het ontwerp uitwerkingsplan met bijbehorende stukken is ook digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Waar gaat het uitwerkingsplan over?

Het plan is een uitwerking van het bestemmingsplan Veenendaal – Oost, Buurtstede. Het ontwerp uitwerkingsplan voorziet in een juridisch – planologische regeling voor het realiseren van 16 woningen.

Wilt u een zienswijze indienen?

Binnen de genoemde termijn kunnen belanghebbenden naar keuze digitaal, schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerp kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van Veenendaal, postbus 1100, 3900 BC Veenendaal. Digitaal via https://www.veenendaal.nl/belasting-en-vergunningen/bestemmingsplannen/. Schriftelijk via postbus 1100, 3900 BC Veenendaal o.v.v. zienswijze ontwerp uitwerkingsplan De Straten, Deelplan 7. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken moet u ook binnen de genoemde termijn een afspraak maken met mevrouw M. Brienissen van de afdeling Wonen en Leven, telefoonnummer (0318 – 5388675).

Geen exploitatieplan

Het verhaal van de kosten voor de realisering van het ontwerp uitwerkingsplan is via een anterieure exploitatieovereenkomst verzekerd. Daarom is voor het ontwerp uitwerkingsplan geen exploitatieplan opgesteld.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over het indienen van zienswijzen of het ontwerp uitwerkingsplan kunt u eveneens contact opnemen met mevrouw M. Brienissen van de afdeling Wonen en Leven via bovengenoemd telefoonnummer.

 

Naar boven