Verleende omgevingsvergunning voor het brandveilig gebruiken van de zorgwoningen aan Folkerdastraat 25 t/m 31 te Bedum (uitgebreide procedure)

Logo Bedum

Burgemeester en wethouders van Bedum maken bekend een omgevingsvergunning te hebben verleend voor het brandveilig gebruiken van de zorgwoningen aan Folkerdastraat 25 t/m 31 (oneven) te Bedum.

Ter inzage

De omgevingsvergunning ligt vanaf  20 december 2018 gedurende 6 weken tijdens kantooruren voor een ieder ter inzage bij de afdeling VROM van de gemeente Bedum.

Beroep / voorlopige voorzieningen

Vanaf 20 december 2018 gedurende 6 weken kan tegen de omgevingsvergunning beroep bij de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen worden ingesteld door:

• Een belanghebbende die tijdig zienswijzen over de ontwerp-omgevingsvergunning naar voren heeft gebracht;

• Een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijzen naar voren heeft gebracht.

Naast een beroepschrift kan een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de rechtbank. Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Wie tijdig beroep heeft ingesteld kan ook om een voorlopige voorziening verzoeken. Indien dit verzoek gedurende de beroepstermijn wordt ingediend, schort dit de werking van de omgevingsvergunning op totdat op het verzoek is beslist.

De belanghebbenden kunnen de genoemde rechtbank ook digitaal beroep instellen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Daarvoor dienen zij wel te beschikken over een elektronische handtekening (DiGiD). Op genoemde site staan de precieze voorwaarden voor digitaal beroep.

Bedum, 19 december 2018

Naar boven