B E K E N D M A K I N G

Logo Tytsjerksteradiel

Onttrekking aan openbaarheid wegen te Eastermar

Na realisatie van de Nije Yndustrywei is besloten om op bedrijventerrein Skûlenboarch te Eastermar een aantal wegvakken aan de openbaarheid te onttrekken. Het gaat om:

  • De Mounekamp tussen de afslagen Nije Yndustrywei (460 meter);

  • De onverharde weg Mounekamp tussen de verharde weg Mounekamp en Nije Yndustrywei (90 meter);

  • De Industrieweg voorbij de ingang van Wadro (195 meter).

Het volledige besluit ligt ter inzage bij de publieksbalie Bouwen en Wenjen in het gemeentehuis, Raadhuisweg 7 te Burgum.

Niet mee eens

Bent u het niet eens met ons besluit? Dan kunt u een bezwaarschrift indienen. Dat doet u schriftelijk. U stuurt het bezwaarschrift binnen zes weken na de datum van deze publicatie naar onze gemeenteraad:

In het bezwaarschrift vermeldt u:

  • -

    uw naam en adres;

  • -

    de datum;

  • -

    een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar aantekent;

  • -

    waarom u het niet met ons besluit eens bent (de gronden van het bezwaar).

Vergeet niet het bezwaarschrift te ondertekenen!

Voorlopige voorziening

Tijdens de behandeling van het bezwaarschrift verandert ons besluit niet. Heeft u een dwingende reden (spoedeisend belang) waarom u de beslissing meteen ongedaan wilt maken? Dan kunt u een voorlopige voorziening vragen. Dat doet u schriftelijk bij de Voorzieningenrechter van de sector Bestuursrecht Rechtbank Leeuwarden, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden of digitaal via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

N.B. voor het behandelen van uw aanvraag bij de rechtbank moet u griffierecht betalen (zie www.rechtspraak.nl). U kunt alleen een voorlopige voorziening vragen als u ook een bezwaarschrift indient.

Naar boven