“Uitwerkingsplan, 2e tranche bedrijventerrein Lindelaufer Gewande - Op gen Hek”

Logo Voerendaal

\ Toelichting

In het vigerende bestemmingsplan is een uitbreiding van het bedrijventerrein “Lindelaufer Gewande” mogelijk gemaakt. In het bestemmingsplan zijn waarborgen opgenomen die garanderen dat de uitbreiding een maatwerkoplossing is voor lokale ondernemers. Dit komt tot uiting in de keuze voor de bestemming “Bedrijventerrein - Uit te werken”. Dat betekent dat het bebouwen en gebruiken van een bedrijfskavel pas mogelijk is nadat een uitwerkingsplan is vastgesteld. Met het voorliggend “Uitwerkingsplan, 2e tranche bedrijventerrein Lindelaufer Gewande - Op gen Hek” wordt beoogd het bebouwen en gebruiken van één bedrijfskavel mogelijk te maken.

\ Inzageprocedure

Het college heeft het uitwerkingsplan bij besluit van 5 december 2018 vastgesteld. Het vastgestelde uitwerkingsplan ligt met ingang van 20 december 2018 gedurende 6 weken ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien bij het Klantcontactcentrum van de gemeente aan het Raadhuisplein 1, 6367 ED te Voerendaal en zijn tevens elektronisch te raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan heeft het volgende identificatienummer: NL.IMRO.0986.UPLGOpgenHek02-VA01.

\ Beroep

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerpbesluit dan wel een belanghebbende die niet kan worden verweten dat deze geen zienswijze heeft ingediend en die door dit besluit rechtstreeks in zijn belangen is getroffen, kan binnen genoemde zes weken van inzage schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Zij die beroep instellen, kunnen tevens een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening indien onverwijlde spoed – gelet op de betrokken belangen – dat vereist. Dit verzoek moet worden gericht aan de voorzitter van bovenstaande Afdeling.

 

Voerendaal, 19 december 2018

Naar boven