Ontwerpbestemmingsplan ‘Herziening Buitensluis – locatie Fortlaan Numansdorp’

Logo Cromstrijen

Ontwerpbestemmingsplan | Burgemeester en wethouders van Cromstrijen maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 17 december 2018 tot en met 28 januari 2019 het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Herziening Buitensluis – locatie Fortlaan Numansdorp’ voor een ieder ter inzage ligt.

Dit bestemmingsplan voorziet in de ontwikkeling van een appartementencomplex met 23 appartementen. In het bestemmingsplan is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen om – onder voorwaarden - het aantal appartementen met maximaal 17 eenheden te verhogen.

Inzage | Het ontwerpbestemmingsplan is met ingang van 17 december 2018 digitaal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl (planIdn: NL.IMRO.0611.BPNMDFortlaan-ON01).

Zienswijzen | Een ieder wordt gedurende de inzagetermijn in de gelegenheid gesteld een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan in te dienen bij de gemeenteraad van Hoeksche Waard, postbus 2003, 3260 EA in Oud-Beijerland. Deze zienswijze dient bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend.

 

Naar boven