Inspraak bestemmingsplan “Schoolstraat/Plein 40-45” - publicatie week 50

Logo Hilvarenbeek

Burgemeester en Wethouders van Hilvarenbeek maken bekend dat met ingang van vrijdag 14 december 2018 voor iedereen ter inzage ligt het voorontwerpbestemmingsplan:

 

“Schoolstraat/Plein 40-45”

 

Het plan en de daarbij behorende stukken kunnen gedurende 4 weken (tot en met donderdag 10 januari 2019) door eenieder ingezien en/of digitaal geraadpleegd worden bij team Burgerzaken/KCC van het gemeentehuis. Tevens zijn de stukken rechtstreeks of via de website van de gemeente Hilvarenbeek (www.hilvarenbeek.nl) te raadplegen op de landelijke website  www.ruimtelijkeplannen.nl:

 

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0798.BPSchoolstraat-VO01

 

Omschrijving plan Beoogde ontwikkeling bestaat uit de realisatie van 11 grondgebonden eengezinswoningen (t.b.v. sociale huur). De bestaande (bedrijfs)woning van de voormalige bibliotheek wordt afgesplitst van de beoogde bebouwing en wordt bestemd als een vrijstaande woning.

 

Ligging plangebiedHet plangebied is ten westen gelegen van het centrum van Hilvarenbeek. De locatie is kadastraal bekend als gemeente Hilvarenbeek, sectie D, perceelnummer 6450, plaatselijk bekend als Schoolstraat/hoek Plein 40-45 te Hilvarenbeek (voormalige locatie van de bibliotheek en Werckwinkel). Aan de noord- en westzijde wordt het plangebied begrensd door woningbouw aan de Schoolstraat en de Loostraat. Aan de zuidzijde grenst het plangebied aan het openbare park ‘Plein 40-45’ en aan de oostzijde aan de weg Schoolstraat.

 

Inspraakreacties

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen zijn of haar inspraakreacties op het plan aan het college van burgemeester en wethouders kenbaar maken. U heeft de keuze om dat schriftelijk of mondeling te doen. Schriftelijke inspraakreacties kunt u sturen naar het college van Hilvarenbeek, Postbus 3, 5080 AA Hilvarenbeek. Als u uw reactie mondeling kenbaar wilt maken, kunt u contact opnemen met de medewerkers van het team Ruimtelijke Ontwikkeling & Vergunningen, bereikbaar via telefoonnummer (013) 505 83 00. Digitale inspraakreacties kunnen worden ingediend via het formulier “Inspraakreactie indienen” op onze website (www.hilvarenbeek.nl/bestemmingsplannen). Via deze digitale indiening van uw inspraakreactie wordt er gebruik gemaakt van DigiD. Het indienen van inspraakreacties via e-mail is niet mogelijk.

 

Hilvarenbeek, 13 december 2018

burgemeester en Wethouders van Hilvarenbeek,

 

burgemeester

de heer R.F.I. Palmen

secretaris de heer F.M. Jansen

Naar boven