Ontwerp bestemmingsplan Deprogrammering De Draai

Logo Heerhugowaard

Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat voor vaststelling ter inzage ligt het ontwerp bestemmingsplan Deprogrammering De Draai.

Terinzageligging

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 13 december 2018 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij het Informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis aan de Parelhof 1 in Heerhugowaard. De openingstijden van het gemeentehuis zijn maandag tot en met donderdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur.

 

Het ontwerp bestemmingsplan is digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl . Als u bij zoekterm de naam Deprogrammering De Draai invult of de volgende code: IDN NL.IMRO.0398.BP79DEDRAAIDEPROG-ON01 invult, wordt u direct naar het plan geleid.

 

Gedurende de genoemde termijn van zes weken van terinzagelegging kan iedereen zijn zienswijze schriftelijk en/of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad van Heerhugowaard, t.a.v. mevrouw S. Jansma, Postbus 390, 1700 AJ Heerhugowaard. Voor het mondeling kenbaar maken van uw zienswijze kunt u tijdens werkdagen telefonisch op telefoonnummer 14072 een afspraak maken tot drie dagen vóór de afloop van de termijn van terinzagelegging. Het is niet mogelijk zienswijzen per email in te dienen.

 

Heerhugowaard, 11 december 2018

Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard,

Naar boven