Ontwerp weigering omgevingsvergunning en ontwerp weigering verklaring van geen bedenkingen ten behoeve van het realiseren van een bedrijfswoning op het perceel Hoofdstraat 133-I te Midwolde.

Logo Leek

Burgemeester en wethouders van Leek maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn een omgevingsvergunning te weigeren voor de activiteit het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan voor het realiseren van een bedrijfswoning op het perceel Hoofdstraat 133-I te Midwolde

I nhoud

Op 3 augustus 2017 is een omgevingsvergunning aangevraagd voor het realiseren van bedrijfswoning op het perceel Hoofdstraat 133-I te Midwolde. Het plan is strijdig met het bestemmingsplan Buitengebied Leek. De gevraagde omgevingsvergunning kan slechts worden verleend met de uitgebreide voorbereidingsprocedure als bedoeld in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. Voordat de omgevingsvergunning kan worden verleend moet de gemeenteraad besluiten een verklaring van geen bedenkingen te geven. De gemeenteraad heeft met een ontwerp weigering verklaring van geen bedenkingen ingestemd.

Ter inzage legging en indienen zienswijze

De aanvraag, het ontwerp weigeringsbesluit, de ontwerpweigering verklaring van geen bedenkingen en de bijbehorende stukken liggen vanaf 13 december 2018 tot en met 23 januari 2019 ter inzage in het gemeentehuis te Leek (bezoekadres: Tolberterstraat 66 (9351 BJ) te Leek ). U kunt zich hiervoor melden bij de receptie van het Klantcontactcentrum. Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leek, Postbus 100, 9350 AC Leek. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze maakt u een afspraak via telefoonnummer 14 0594.

Naar boven