Gemeente Haren - ter inzage Beeldkwaliteitsplan - Haren Dilgt Hemmen en Essen deelgebied 1 te Haren

Logo Haren

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haren maken bekend, dat voor het Bestemmingsplan Dilgt Hemmen en Essen deelgebied 1 te Haren (gelegen tussen de Kerklaan en de Rijksstraatweg) een beeldkwaliteitsplan in procedure wordt gebracht overeenkomstig artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening.

Toelichting project

Het bestemmingsplan voorziet in het oprichten van ongeveer 70 woningen. Voor dit plan is tevens een beeldkwaliteitsplan opgesteld welke na vaststelling door de gemeenteraad toegevoegd zal worden aan de Welstandsnota. Hieraan zullen de nieuw te bouwen woningen worden getoetst.

Terinzagelegging

Alle relevante stukken liggen met ingang van donderdag 13 december 2018 gedurende zes weken (dus t/m donderdag 24 januari 2019) voor eenieder ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis in Haren.

Aangaande het concept beeldkwaliteitsplan dienen de schriftelijke inspraakreacties te worden gericht aan de gemeenteraad van Haren (t.a.v. F. Kamminga), Postbus 21, 9750 AA Haren, o.v.v. “Inspraak concept Beeldkwaliteitsplan Dilgte Hemmen en Essen deelgebied 1 te Haren.

 

Burgemeester en wethouders,

mr. M.P. de Wilde, P. van Veen,

directeur/gemeentesecretaris burgemeester

 

Naar boven