Voorontwerpbestemmingsplan Herontwikkeling De Peuzelaer

Logo Geertruidenberg

Het college van B&W gaat een bestemmingsplan opstellen dat voorziet in de ontwikkeling van ten hoogste 24 grondgebonden woningen (art. 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening). Ter voorbereiding is een voorontwerpbestemmingsplan opgesteld.

 

Ligging plangebied

Het plangebied ligt voornamelijk het voormalige schoolterrein aan het Schuttersveld in Geertruidenberg.

 

Communicatie

U kunt het voorontwerpbestemmingsplan met IMRO-nummer NL.IMRO.0779.GBBPpeuzelaer-vo01 en de bijbehorende stukken gedurende zes weken met ingang van donderdag 13 december 2018 tot en met donderdag 23 januari 2019 inzien in de Gemeentewinkel. Ook kunt u het voorontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl of op onze gemeentelijke viewer 0779.ropubliceer.nl.

In het kader van de gemeentelijke Inspraakverordening kunnen ingezetenen en belanghebbenden tijdens bovengenoemde termijn schriftelijk of mondeling een inspraakreactie indienen. Schriftelijke inspraakreacties moet u richten aan het college van B&W.

 

Als u uw reactie mondeling kenbaar wilt maken of als u tijdens openingstijden de stukken niet kunt inzien, kunt u contact opnemen met Erik Dekkers, tel. 0162 - 579 593.

Raamsdonksveer, 4 december 2018

Naar boven