Bekendmaking wijzigingsplan Nijverheidsweg vastgesteld

Logo Woudenberg

Burgemeester en wethouders van Woudenberg maken bekend dat zij het wijzigingsplan Nijverheidsweg gewijzigd hebben vastgesteld. Ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zijn bij de vaststelling wijzigingen aangebracht in het wijzigingsplan. Deze wijzigingen komen voort uit de ingediende zienswijzen en ambtshalve constateringen.

 

Toelichting

Het wijzigingsplan maakt het mogelijk om circa 90 woningen, ter plaatse van de bestaande bedrijven aan de Nijverheidsweg en op de gronden achter de Lindenlaan en de Rozensingel, te bouwen.

 

Ter inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt van 12 december 2018 tot en met 22 januari 2019 ter inzage in het gemeentehuis van Woudenberg. Het wijzigingsplan kan daarnaast worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kan het tabblad ‘Bestemmingsplannen’ worden gekozen, waarna het wijzigingsplan kan worden opgeroepen via het invullen van de naam van het bestemmingsplan of het planid-nummer: NL.IMRO.0351.WZNijverheidsw-vg01.

 

Beroep

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan bij het college van burgemeester en wethouders hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij daartoe niet in staat zijn geweest, kunnen tijdens de ter inzage termijn schriftelijk beroep instellen.

Dit beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als beroep is ingesteld kan er een verzoek om voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzitter van deze Afdeling. Het besluit treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Zonder een dergelijk verzoek treedt het besluit in werking met ingang van de dag nadat de beroepstermijn afloopt.

Voor zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

 

Naar boven