Vaststelling wijzigingsplan Spoorzone-noord, Stationsplein, 1e wijziging

Logo Zwolle

Burgemeester en wethouders van Zwolle maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij op 11 december 2018 (besluitnummer 2018-49331) het wijzigingsplan Spoorzone-noord, Stationsplein, 1e wijziging hebben vastgesteld.

Het wijzigingsplan is een wijziging van het bestemmingsplan Spoorzone-noord, Stationsplein.

De beoogde ruimte voor de stalling ondergronds en bovengronds is groter geworden door een aanpassing in het ontwerp. Hierdoor komt de beoogde fietsenkelder voor een gedeelte buiten de functieaanduiding 'fietsenstalling' te liggen. De regeling in het bestemmingsplan laat het gebruik als fietsenstalling buiten het gebied van de betreffende functieaanduiding niet zonder meer toe.

In het voorliggende wijzigingsplan wordt de wijziging van de begrenzing geregeld.

Het plangebied omvat het gedeelte van het Stationsplein tussen Stationsweg, Westerlaan en Oosterlaan voor het station Zwolle.

Bij de vaststelling zijn in het wijzigingsplan geen wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerp-wijzigingsplan.

Het vastgestelde wijzigingsplan Spoorzone-noord, Stationsplein, 1e wijziging met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 20 december 2018 gedurende zes weken tot en met

30 januari 2019 in het Stadskantoor (Lübeckplein 2)  voor een ieder ter inzage.

Daarnaast is het plan te raadplegen op de website

www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0193.BP18012-0003

De bronbestanden zijn beschikbaar via

http://ro.zwolle.nl/plans/NL.IMRO.0193.BP18012-/NL.IMRO.0193.BP18012-0003/

Een ieder kan op een computer in het Stadskantoor het digitale plan raadplegen.

Het Stadskantoor is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

van 9.00 tot 17.00 uur en op donderdag van 9.00 tot 19.00 uur.

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een belanghebbende, die tijdig zijn zienswijze bij burgemeester en wethouders kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet overeenkomstig afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht zijn zienswijze bij burgemeester en wethouders naar voren heeft gebracht, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019. 2500 EA Den Haag.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Naar boven