Onttrekking aan het openbaar verkeer van een gedeelte van de bij het Rijk in beheer en onderhoud zijnde weg vanaf Afferden in de richting van de Turkswaard, tot aan de Waalbandijk, gelegen in de Afferdense en Deestse Uiterwaarden, aan de linkeroever van de Waal, in de gemeente Druten

KENNISGEVING

Rijkswaterstaat Corporate Dienst

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat maakt, gelet op het bepaalde in artikel 3:42, eerste lid van de Algemene wet bestuursrecht, het volgende bekend.

Bij koninklijk besluit van 22 november 2018, nr. 2018002131, is besloten om het gedeelte van de weg vanaf Afferden in de richting van de Turkswaard, tot aan de Waalbandijk, gelegen in de Afferdense en Deestse Uiterwaarden, aan de linkeroever van de Waal, in de gemeente Druten, aan het openbaar verkeer te onttrekken.

Terinzagelegging

Een afschrift van bovengenoemd besluit en bijbehorende tekening liggen ter inzage van donderdag 13 december 2018 tot en met woensdag 23 januari 2019 op de volgende adressen:

  • gemeente Druten, op het gemeentehuis, Heuvel 1 te Druten (de openingstijden zijn te raadplegen op de website van de gemeente);

  • op het kantoor van Rijkswaterstaat Oost-Nederland, Eusebiusbuitensingel 66 te Arnhem, op werkdagen van 9.00 uur tot 16.00 uur;

  • op het kantoor van Rijkswaterstaat Corporate Dienst, Griffioenlaan 2 te Utrecht, op werkdagen van 9.00 uur tot 16.00 uur (bij de receptie vragen naar de afdeling BJV Publiekrecht, telefoon 06 – 10 77 97 97 of 06 – 15 94 82 74).

Beroep

Van donderdag 13 december 2018 tot en met woensdag 23 januari 2019 staat voor belanghebbenden beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het instellen van beroep tegen het besluit geschiedt door indiening van een ondertekend beroepschrift dat ten minste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het is gericht, alsmede de gronden van het beroep bevat.

Het beroepschrift moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift kan door burgers tevens digitaal worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State middels deze website: https://digitaaklloket.raadvanstate.nl.

Overige relevante informatie omtrent het indienen van een beroepschrift of het verzoek om een voorlopige voorziening is vermeld onder ‘mededelingen’ bij het ter inzage liggende besluit.

Utrecht, 12 december 2018.

Naar boven