Kennisgeving vastgesteld wijzigingsplan Zuidweg 38 te Zonnemaire

Logo Schouwen-Duiveland

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het op 7 december 2018 vastgestelde wijzigingsplan ‘Zuidweg 38 te Zonnemaire’ van 10 december 2018 tot en met 21 januari 2019 raadpleegbaar is op www.schouwen-duiveland.nl.

Het plan heeft betrekking op het uitbreiden van de minicamping met 10 niet-permanente standplaatsen op het perceel Zuidweg 38 te Znnemaire, kadastraal bekend als Brouwershaven, sectie F, nummer 597.

Het ontwerpwijzigingsplan heeft vanaf 8 oktober 2018 gedurende zes weken ter inzage gelegen. Hiertegen zijn geen zienswijzen ingebracht.

Vanaf 11 december kan gedurende zes weken beroep worden ingesteld tegen het wijzigingsbesluit. Beroep kan worden ingesteld door iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan kenbaar te maken. Een beroepschrift kunt u indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het is bovendien mogelijk een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de voorzitter van voornoemde Afdeling, gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift.

Het wijzigingsplan treedt naar verwachting op grond van artikel 3.9a lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening in werking op 22 januari 2019.

 

Zierikzee, 7 december 2018

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland

Naar boven