Ontwerpbesluiten gemeentelijke coördinatieregeling Burgemeester Hendrixstraat 21, Berkel en Rodenrijs, Lansingerland

Logo Lansingerland

 

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat de ontwerpen van de volgende besluiten, die met toepassing van de coördinatieregeling worden voorbereid, met ingang van 6 december tot en met 16 januari 2019 voor iedereen ter inzage liggen:

 

  • -

    ontwerpwijzigingsplan “Berkel I, Burg. Hendrixstraat 21” met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0157W01-ONTW;

  • -

    ontwerp omgevingsvergunning voor de bouw van 12 woningen op het perceel Burgemeester Hendrixstraat 21 te Berkel en Rodenrijs met kenmerk 20336.

     

 

Beschrijving (ontwerp)besluiten en coördinatieregeling

Het wijzigingsplan betreft het toepassen van de wijzigingsbevoegdheid die aan het perceel Burg. Hendrixstraat 21 (scouting Berkel) is toegekend in het bestemmingsplan “Berkel I”. Het voorontwerpwijzigingsplan biedt het planologisch juridisch kader om 12 woningen te realiseren, overeenkomstig de wijzigingsbevoegd.

De wijzigingen t.o.v. het voorontwerp zijn opgenomen in de Nota inspraak en overleg wijzigingsplan "Berkel I, Burg. Hendrixstraat 21", die als bijlage 4 bij de toelichting is opgenomen.

 

Voor de bouw van de woningen is een omgevingsvergunning nodig. De ontwerp omgevingsvergunning (met de meest relevante) bijlagen is te zien op ruimtelijkeplannen.nl en in de gemeentelijke viewer.

 

Met de gelijktijdige ter inzage legging wordt toepassing gegeven aan de coördinatieregeling van artikel 3.30 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening. Deze regeling maakt het mogelijk dat diverse procedures gezamenlijk worden doorlopen. De besluiten doorlopen gezamenlijk de uniforme openbare voorbereidingsprocedure op grond van de Algemene wet bestuursrecht. Burgemeester en wethouders verzorgen deze coördinatie. Burgemeester en wethouders zijn het bevoegde gezag voor zowel het wijzigingsplan als de omgevingsvergunning en het besluit hogere waarde Wet geluidhinder.

 

Inzage

U kunt het ontwerpwijzigingsplan inzien van 6 december tot en met 16 januari 2019 via:

De ontwerp omgevingsvergunning kunt u ook inzien van 6 december tot en met 16 januari 2019 via:

 

 

 

Zienswijzen

Tijdens de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijk (geen e-mail) of mondeling een zienswijze indienen tegen het ontwerpwijzigingsplan en/of de ontwerp omgevingsvergunning. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeente Lansingerland, ter attentie van het college van burgemeester en wethouders, afdeling RO, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs, o.v.v. zienswijze BP0157W01/03. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

 

 

 

Naar boven