Ontwerpbestemmingsplan Paraplubestemmingsplan begripsbepaling bedrijfs- of dienstwoning

Logo Lingewaard

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Paraplubestemmingsplan begripsbepaling bedrijfs- of dienstwoning ter inzage ligt.

In dit bestemmingsplan wordt voor de bedrijventerreinen een nieuwe begripsbepaling opgenomen voor bedrijfs- of dienstwoning.

Voor welk gebied?

De bedrijventerreinen Looveer, bedrijvigheid aan de Polseweg, Pannenhuis, Agropark, Houtakker en Gendt/Bemmel in Lingewaard.

Wat is het plan?

In dit bestemmingsplan wordt een nieuwe begripsbepaling voor bedrijfs-of dienstwoning vastgesteld. In de nieuwe definitie wordt niet meer uitgegaan van de noodzaak om bij een bedrijf te wonen maar er moet wel een duurzame betrokkenheid zijn bij de dagelijkse bedrijfsvoering van een bedrijf. Ook moet er sprake zijn van een geografische verbondenheid.

Wat ligt ter inzage?

Het ontwerpbestemmingsplan wordt voor een ieder met ingang van donderdag 6 december 2018 gedurende zes weken ter inzage gelegd. Het bestemmingsplan zelf bestaat uit de verbeelding, de regels en de daarbij behorende toelichting.

De gemeenteraad heeft het voornemen om geen exploitatieplan vast te stellen.

Waar is dit terug te vinden?

Digitaal via http://www.ruimtelijkeplannen.nl onder planidentificatienummer NL.IMRO.1705.221-ON01of via http://www.officielebekendmakingen.nl

Bij het Klantcontactcentrum (tijdens de openingstijden) in het gemeentekantoor van Lingewaard aan de Kinkelenburglaan 6 Bemmel.

Wilt u reageren?

Iedereen kan tijdens de terinzagelegging van donderdag 6 december 2018 tot en met woensdag 16 januari 2019 schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Lingewaard, Postbus 15, 6680 AA Bemmel. Voor een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met het Klantcontactcentrum op ons algemene telefoonnummer (026) 32 60 111.

 

Bemmel, 5 december 2018

Naar boven