Ontwerpbestemmingsplan Kleine Enkweg 4, Voorst en ontwerpbeeldkwaliteitsplan Kleine Enkweg 4, Voorst

Logo Voorst

Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend:

Vanaf 6 december 2018 liggen voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage het ontwerp van het bestemmingsplan Kleine Enkweg 4, Voorst (NL.IMRO.0285.20259-OW00), het ontwerpbeeldkwaliteitsplan Kleine Enkweg 4, Voorst en de bijbehorende stukken.

Deze stukken zijn op werkdagen van 8.30 uur tot 12.15 uur in te zien bij de balie VROM in het gemeentehuis van Voorst, H.W. Iordensweg 17 in Twello. Ook bestaat de mogelijkheid om op andere tijden de stukken in te zien. Hiervoor maakt u een afspraak met Ursela Linthorst. Haar telefoonnummer is 0571-27 98 29. De ontwerpbesluiten en de bijbehorende stukken zijn ook digitaal beschikbaar gesteld. Bekijk de stukken op www.voorst.nl onder Wonen | Ruimtelijke Ontwikkeling, Bouwen en Wonen | Ruimtelijk plan raadplegen | Ruimtelijke plannen: ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan is ook te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan maakt een herontwikkeling van het bedrijfsterrein mogelijk met een beperkte uitbreiding van het terrein en de bouw van een nieuwe bedrijfswoning. Deze ontwikkelingen gaan gepaard met een investering in de landschappelijke inpassing (aanplant groen, verwijderen en/of verlagen van hekwerken).

Om uitvoering van het plan te garanderen is een beeldkwaliteitsplan 'Erfinrichting en beeldkwaliteit Kleine Enkweg 4 Voorst' opgesteld. Na vaststelling door de gemeenteraad vormt dit beeldkwaliteitsplan het wettelijk toetsingsinstrument voor welstand voor het desbetreffende plangebied en komt daarmee voor wat betreft het plangebied in de plaats van de Welstandsnota.

Tijdens de bovengenoemde periode kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen. Uw zienswijze stuurt u naar de gemeenteraad van Voorst. Het e-mailadres is raad@voorst.nl. Vermeld daarbij dat het gaat om het ontwerpbestemmingsplan Kleine Enkweg 4, Voorst. Voor een mondelinge zienswijze neemt u contact op met Ursela Linthorst.

Twello, 5 december 2018

J.T.H.M. Penninx, burgemeester

E.J.M. van Leeuwen, secretaris

Naar boven