Besluit van de raad van bestuur van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek van 7 november 2018, nr. 292, houdende regels inzake mandaat en volmacht aan prof. dr. H.W. van den Doel voor aangelegenheden met betrekking tot het aangaan en uitwerken van internationale samenwerkingen.

De raad van bestuur van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek,

gelet op artikel 7 van de Wet op de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek, alsmede artikel 2.4 van de Bevoegdhedenregeling NWO;

Besluit:

Artikel 1

Aan lid van de raad van bestuur en portefeuillehouder internationalisering prof. dr. H.W. van den Doel wordt mandaat en volmacht verleend voor het nemen van besluiten en het verrichten van privaatrechtelijke rechtshandelingen die verband houden met het aangaan en uitwerken van internationale samenwerkingen.

Artikel 2

Het krachtens mandaat of volmacht ondertekenen van stukken die de in artikel 1 genoemde samenwerkingen vastleggen of nader uitwerken, met inbegrip van convenanten, letters of intent en memoranda of understanding, geschiedt als volgt:

On behalf of the NWO Executive Board,

(handtekening)

prof. dr. H.W. van den Doel

member of the NWO Executive Board

Artikel 3

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst.

Artikel 4

Dit besluit wordt aangehaald als: Besluit raad van bestuur NWO houdende regels inzake mandaat en volmacht aan prof. dr. H.W. van den Doel voor aangelegenheden met betrekking tot het aangaan en uitwerken van internationale samenwerkingen.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst.

Den Haag, 7 november 2018

De raad van bestuur van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek, C.C.A.M. Gielen, voorzitter

C.E. Visser, vice-voorzitter en portefeuillehouder bedrijfsvoering en financiën

H.W. van den Doel, lid en voorzitter domeinbestuur SGW

J.J.G. Geurts, lid en voorzitter ZonMw

J.C. Schouten lid en voorzitter domeinbestuur TTW

L.J. Braakman lid en voorzitter domeinbestuur ENW

Voor deze, N.J. Lopes Cardozo, waarnemer

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken binnen zes weken na de dag van dagtekening van deze Staatscourant een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de Raad van Bestuur van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek, Postbus 93138, 2509 AC Den Haag.

Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten:

  • a) de naam en het adres van de indiener;

  • b) de dagtekening

  • c) een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht; Voeg bij uw bezwaarschrift eventueel een kopie van dit besluit.

  • d) de (aankondiging van de) gronden van het bezwaar

Naar boven