Gemeente Cuijk - Rectificatie Definitief besluit onttrekking openbaarheid

Logo Cuijk

Burgemeester en Wethouders van Cuijk hebben op 23 januari 2018 bekendgemaakt het volgende besluit genomen te hebben:

Definitief besluit voor de onttrekking aan de openbaarheid van wegen:

Gedeelte de Bengels en gedeelte Stokvoortsestraat

Per abuis is de verkeerde rechtsmiddelenclausule vermeld. Tegen het besluit is beroep mogelijk en geen bezwaar zoals in de vorige publicatie is vermeld. Bezwaren die bij de gemeente zijn ingediend, worden doorgestuurd aan de Rechtbank.

Beroep

Indien u het met deze beslissing niet eens bent, kunt u binnen een termijn van 6 weken na de datum van publicatie (23 januari 2018), beroep instellen bij de rechtbank Oost Brabant, bestuursrecht. Uw beroepschrift dient de datum te bevaten en dient te zijn ondertekend. Het beroepschrift moet tenminste uw naam en uw adres bevatten, een omschrijving van het besluit waartegen het is gericht en de gronden warom u het er niet me eens bent. Het correspondentieadres van de rechtbank is: Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

U kunt uw beroepschrift ook digitaal indienen bij de genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze vorwaarden.

Naar boven