Ontwerpbestemmingsplan Fort Everdingen

Logo Culemborg

Het college van burgemeester en wethouders van Culemborg maakt ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan Fort Everdingen gedurende zes weken, met ingang van 7 december 2018 tot en met 17 januari 2019 ter inzage ligt.

Fort Everdingen ligt op de grens van de gemeenten Vianen en Culemborg. De  ontwerpbestemmingsplannen liggen voor beide gemeenten gelijktijdig ter inzage.

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken ligt voor iedereen ter inzage in het gemeentekantoor van Culemborg, Ridderstraat 250. Het bestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen via de gemeentelijke website (www.culemborg.nl onder het kopje bestemmingsplannen) of de landelijke website voor ruimtelijke plannen (www.ruimtelijkeplannen.nl). Het plandnr: NL.IMRO.0216.BPFortEverdingen-ON01.

Iedereen kan met ingang van 7 december 2018 gedurende zes weken schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Culemborg, Postbus 136, 4100 AC Culemborg.

Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met een van de medewerkers van de afdeling Stadsontwikkeling, telefoon 0345-477700.

U kunt uw zienswijze niet per e-mail indienen.

Culemborg, 5 december 2018

Burgemeester en wethouders van Culemborg,

Naar boven