Gemeente Giessenlanden , verleende omgevingsvergunning, uitgebreide procedure Dr. Dreeslaan 10 te Arkel

Logo Giessenlanden

Bekendmaking omgevingsvergunning Dr. Dreeslaan 10, Arkel

 

Burgemeester en wethouders van Giessenlanden maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 eerste lid, onder a, sub 3 van de Wabo, medewerking verlenen aan afwijkingen van het bestemmingsplan op het perceel Dr. Dreeslaan 10 te Arkel. De omgevingsvergunning heeft betrekking op:

  • 1

     

    Bouwen (art. 2.1, lid 1 onder a Wabo)

  • 2

     

    Planologisch afwijken (art. 2.1, lid 1 onder c Wabo)

In de omgevingsvergunning wordt medewerking verleend aan de bouw van 5 woningen op het perceel Dr. Dreeslaan 10 in Arkel, met een absorberend scherm van ca 12 m lang en 2,50 m hoog aan de noordwestzijde van het perceel.

De locatie van de vergunning wordt verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen via planID NL.IMRO.0689.PB1014-vast

De beschikking en de daarbij behorende stukken liggen vanaf vrijdag 30 november 2018, gedurende 6 weken digitaal ter inzage (t/m donderdag 10 januari 2019).

Gedurende bovengenoemde ter inzage termijn van 6 weken kunnen belanghebbenden, die zienswijzen naar voren hebben gebracht tegen de ontwerpbeschikking of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dat niet hebben gedaan, beroep aantekenen bij de Arrondisse­ments­rechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 50950, 3007 BL Rotterdam. Uw beroepsschrift dient voorzien te zijn van uw naam en adres, de datum, en tegen welke omgevingsvergunning uw beroep zich richt en de redenen van uw beroep.

 

 

Naar boven