Vastgesteld bestemmingsplan “Draaischijf ong., Milsbeek”

Logo Gennep

De gemeenteraad van Gennep heeft op 29 januari 2018 het bestemmingsplan “Draaischijf ong., Milsbeek” vastgesteld.

Inzage

De gemeenteraad heeft een ingekomen ambtelijke reactie van Rijkswaterstaat verwerkt in de toelichting van het bestemmingsplan. In het juridisch bindende deel van het bestemmingsplan – op de verbeelding en in de regels – is niets gewijzigd. Verder zijn er geen zienswijzen of reacties van andere overheden ontvangen.

Het besluit van de gemeenteraad en het bestemmingsplan liggen met ingang van donderdag 8 februari 2018 tot en met donderdag 22 maart 2018 ter inzage. Het plan is te bekijken:

• Bij de Poort van Gennep, Ellen Hoffmannplein 1 te Gennep (tijdens openingstijden)

• Op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer:

NL.IMRO.0907.BP17072DRAAISMIL-VA01

 

Beroep

Met ingang van vrijdag 9 februari 2018 tot en met donderdag 22 maart 2018 kan beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad. Beroep kan worden ingesteld door:

• Een belanghebbende die op tijd een zienswijze tegen het eerdere ontwerpbestemmingsplan heeft ingediend.

• Een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan in te dienen.

Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Voorlopige voorziening en inwerkingtreding

Een beroep heeft geen schorsende werking. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van 23 maart 2018. Om dit te voorkomen kan degene die een beroepschrift heeft ingediend, verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. Dit kan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. De voorzitter kan een voorlopige voorziening treffen wanneer sprake is van onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen.

 

 

Gennep, 7 februari 2018

Burgemeester en wethouders van Gennep.

Naar boven