M.e.r. beoordelingsbesluit (voorontwerp)bestemmingsplan ‘Zeestraat 85’

Logo Noordwijkerhout

Burgemeester en wethouders van de gemeente Noordwijkerhout maken volgens hoofdstuk 7 van de Wet milieubeheer bekend dat de raad op 15 november 2018 heeft besloten dat voor het (voorontwerp)bestemmingsplan Zeestraat 85’ geen milieueffectrapportage opgesteld hoeft te worden. Uit de aanmeldnotitie en beoordeling van de m.e.r. die ook bij het voorontwerpbestemmingsplan ‘Zeestraat 85’ zit blijkt dat de genoemde ontwikkeling aan de Zeestraat en Erfvoort geen belangrijke nadelige milieueffecten heeft die de opstelling van een milieueffectrapportage noodzakelijk maken.

Inzage

Het m.e.r. beoordelingsbesluit met bijbehorende stukken ligt vanaf woensdag 28 november 2018 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis aan de Herenweg 4 in Noordwijkerhout.

Reacties

Het m.e.r. beoordelingsbesluit is een voorbereidingsbeslissing ten behoeve van het nieuwe nog vast te stellen bestemmingsplan. Volgens artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht staat tegen dit besluit geen bezwaar of beroep open. Eventuele bezwaren tegen dit besluit kunt u geven in het kader van de procedure van het bestemmingsplan.

 

Noordwijkerhout, 27 november 2018

Naar boven