Voorontwerp bestemmingsplan Zeestraat 85

Logo Noordwijkerhout

Burgemeester en wethouders van de gemeente Noordwijkerhout maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan Zeestraat 85 (NL.IMRO.0576.BP201800052-0001) wordt voorbereid.

Het voorontwerp van dit plan ligt van woensdag 28 november 2018 tot en met dinsdag 8 januari 2019 voor inspraak ter inzage.

Aanleiding

Het voorliggende bestemmingsplan maakt de realisatie van twee vrijstaande woningen mogelijk, ter plaatse van Zeestraat 83A (omzetten bedrijfsbestemming naar wonen) en naast Zeestraat 85 (toekennen bouwvlak).

Plangebied

Het plangebied ligt aan de Zeestraat te Noordwijkerhout. Het bestaande bedrijfsperceel (Zeestraat 83a, kadastraal bekend als nr. 3405 sectie E) grenst aan de noordkant direct aan de Zeestraat. Ten westen en oosten van het perceel zijn bestaande woningen aan de Zeestraat gesitueerd. Ten zuiden daarvan staat de bestaande woning Zeestraat 85.

Het oostelijk deel van het perceel Zeestraat 85 (kadastraal bekend als nr. 3405 sectie E) maakt deel uit van het plangebied. Deze grenst aan de noordzijde aan de tuinen van de woningen aan de Zeestraat, aan de oostkant aan de tuin behorend bij de woning Zeestraat 85, ten oosten aan de woning Erfvoort 38 en ten zuiden aan het Erfvoort. Ten noorden van het plangebied ligt het Bavoterrein.

Inspraak

Voor het starten van de wettelijke procedure tot vaststelling van het bestemmingsplan wordt het voorontwerp van het bestemmingsplan Zeestraat 85 vanaf woensdag 28 november 2018 gedurende zes weken voor inspraak ter inzage gelegd. Gedurende de periode van ter visielegging bestaat voor iedereen de gelegenheid om schriftelijk zijn inspraakreactie op het voorontwerpbestemmingsplan kenbaar te maken.

Schriftelijke inspraakreacties kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Noordwijkerhout, Postbus 13, 2210 AA Noordwijkerhout. In de inspraakreactie moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het bestemmingsplan deze betrekking heeft.

Noordwijkerhout, 27 november 2018

Naar boven