ONTWERP WIJZIGINGSPLAN ‘DE STREEK, WIJZIGINGSPLAN GEMEENTEWEG 355 TE STAPHORST”

Logo Staphorst

Burgemeester en wethouders van Staphorst maken bekend dat vanaf woensdag 28 november 2018 het ontwerp wijzigingsplan ‘De Streek, wijzigingsplan Gemeenteweg 355 te Staphorst’ met bijbehorende stukken gedurende zes weken ter inzage ligt. Het plan voorziet in het vervangen van de bestaande woning en het verplaatsen van het bouwvlak op het perceel op het perceel Gemeenteweg 355 te Staphorst.

Wijzigingsplan

Het ontwerp wijzigingsplan ligt ter inzage bij de publieksbalie Fysieke Leefomgeving, Binnenweg 26, 7951 DE te Staphorst. Ook is het plan in pdf-formaat te raadplegen via de website www.staphorst.nl/bekendmakingen, rubriek ‘Bestemmingsplan – wijzigingsplannen’. Daarnaast is het ontwerp-wijzigingsplan raadpleegbaar op: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen_p?planidn=NL.IMRO.0180.2112018008-ON01. De digitale bestanden zijn beschikbaar op: http://roplannen.gemeentedocumenten.nl/staphorstplannen//NL.IMRO.0180.2112018008-.

Hogere grenswaarde Wet geluidhinder 

Vanuit de Wet geluidhinder dient voor de woning een hogere grenswaarde te worden vastgesteld. De procedure voor deze hogere grenswaarde haakt aan op de wijzigingsplanprocedure. Het ontwerpbesluit hogere grenswaarde ligt dan ook tegelijk met het wijzigingsplan ter inzage bij de publieksbalie. Deze stukken worden ook op onze website geplaatst.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen over het wijzigingsplan en/of het ontwerpbesluit hogere grenswaarde. De zienswijze richt u aan het college van burgemeester en wethouders van Staphorst. Zienswijzen kunnen door een ieder zowel mondeling als schriftelijk kenbaar gemaakt worden. Uw schriftelijke reactie kunt u sturen naar: gemeente Staphorst t.a.v. publieksbalie Fysieke Leefomgeving, postbus 2, 7950 AA Staphorst. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt, tel. (0522) 46 74 67.

 

Naar boven