Kennisgeving m.e.r.-beoordelingsbesluit ten behoeve van een bestemmingsplanprocedure voor het perceel Foarwei 47 (ged.) te Kollumerzwaag

Logo Kollumerland en Nieuwkruisland

Burgemeester en wethouders van Kollumerland c.a. maken bekend dat zij een aanmeldnotitie m.e.r. hebben ontvangen van Omgevingsbureau Wiegersma, namens Mulder Agro. Het voornemen is parkeervoorzieningen aan te leggen op het perceel Foarwei 47 (ged.) te Kollumerzwaag.

Overeenkomstig de Wet milieubeheer en het Besluit milieueffectrapportage moet het college bepalen of voor de beoogde ontwikkeling een milieueffectrapportage vereist is. Naar aanleiding van de aanmeldnotitie heeft het college op 20 november 2018 besloten dat er geen milieueffectrapport hoeft te worden opgesteld omdat er geen belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu te verwachten zijn.

Het m.e.r-beoordelingsbesluit met bijbehorende stukken kunt u met ingang van 29 november 2018 gedurende zes weken inzien.

Tegen dit besluit staat geen afzonderlijk bezwaar of beroep open omdat er sprake is van een voorbereidingsbeslissing in de zin van artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht.

Eventuele bezwaren kunt u kenbaar maken in het kader van de bestemmingsplanprocedure.

Naar boven