Ontwerpwijzigingsplan Trawlerkade 16 IJmuiden

Logo Velsen

 

Aankondiging

Burgemeester en wethouders zijn voornemens een wijzigingsplan vast te stellen voor de locatie Trawlerkade 16 te IJmuiden.

Aanleiding

Met dit wijzigingsplan wordt  in het pand Trawlerkade 16 te IJmuiden een seksinrichting mogelijk gemaakt.

In het bestemmingsplan Havengebied IJmuiden is een wijzigingsmogelijkheid opgenomen voor de vestiging van maximaal 2 seksinrichtingen in het plangebied van het bestemmingsplan Havengebied IJmuiden. Op dit moment is er geen seksinrichting in de gemeente. Met dit wijzigingsplan wijzigt het college het bestemmingsplan zodat de vestiging van de seksinrichting in het pand Trawlerkade 16 te IJmuiden planologisch mogelijk wordt gemaakt.

Ligging plangebied

Het plangebied bestaat uitsluitend uit het perceel Trawlerkade 16 te IJmuiden.

Plan inzien

Het ontwerpwijzigingsplan (idn: NL.IMRO.0453.WP0503TRAWLERKAD16-O001) ligt met ingang van 30 november 2018 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. Naast het ontwerpwijzigingsplan liggen tevens de daarop betrekking hebbende onderzoeken en rapportages ter inzage.

Gemeentehuis, Dudokplein 1, IJmuiden.

Centrale bibliotheek, Dudokplein 16, IJmuiden.

Digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen indienen

Gedurende de termijn dat het plan ter inzage ligt, kunt u een zienswijze indienen op het ontwerpwijzigingsplan.

Dit doet u door een brief te richten aan:

college van burgemeester en wethouders

Postbus 465

1970 AL IJmui­den

Of via ro@velsen.nl. Onder vermelding van “zienswijze wijzigingsplan Trawlerkade 16, zaaknummer 17875-2018”. Vergeet daarbij niet duidelijk uw fysieke postadres aan te geven.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de behandelend ambtenaar, de heer Bethlehem, telefoonnummer 0255-567200.

 

Naar boven