Ontwerpbesluit Omgevingsvergunning Inrichting Collendoornerveen-1, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

De Minister van Economische Zaken en Klimaat maakt bekend:

Op 18 juli 2017 heeft de Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V. te Assen, een aanvraag ingediend om een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. De aanvraag heeft betrekking op de inrichting Collendoornerveen-1, gelegen de gemeente Hardenberg-Ommen, op het perceel kadastraal ingedeeld, gemeente Ambt-Hardenberg, sectie O, nummers 2609 en 2611.

Het betreft een vergunningaanvraag voor de activiteiten verandering van een inrichting de gehele inrichting omvattend (revisie) en bouwen voor het doorvoeren van veranderingen waaronder het verwijderen van enkele installatieonderdelen, het plaatsen van een ontzwavelingsinstallatie en het actualiseren van de geldende vergunning.

De Minister is voornemens de gevraagde vergunning te verlenen.

Het ontwerpbesluit en de andere relevante stukken liggen met ingang van 6 februari 2018 gedurende zes weken ter inzage op de secretarie van de gemeente Hardenberg te Hardenberg. Wij adviseren u voor de inzage van dit ontwerpbesluit eerst contact op te nemen met de gemeente (tel. 0153 80 41 11).

Tot en met 20 maart 2018 kan een ieder zienswijzen met betrekking tot het ontwerpbesluit schriftelijk kenbaar maken aan:

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

DG Energie, Telecom en Mededinging, Directie Energie en Omgeving

T.a.v. R. Eikhout

Postbus 20401

2500 EK DEN HAAG

Ook voor inlichtingen kunt u zich wenden tot R. Eikhout (tel. 070 – 378 4568) van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Naar boven