Wabo uitgebreide afwijkingsprocedure, Kennisgeving definitieve beschikking en verklaring van geen bedenkingen Drijvende verbinding Heesseltsche Uiterwaarden, Neerijnen

Logo Neerijnen

 

Burgemeester en wethouders van Gemeente Neerijnen maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de omgevingsvergunning verleent voor het aanleggen van een drijvende verbinding in de Heesseltsche Uiterwaarden bestaande uit de activiteiten:

 

  • Bouwen - Art. 2.1 lid 1a Wabo

  • Aanleggen - Art. 2.1 lid 1b Wabo

  • Strijdig gebruik bestemmingsplan - Art. 2.1 lid 1c Wabo

 

 

Ten aanzien van de strijdigheid met het bestemmingsplan heeft de gemeenteraad van Neerijnen op 8 november 2018 een Verklaring van geen bedenkingen afgegeven.

 

De aanvraag, de definitieve beschikking, de verklaring van geen bedenkingen en de bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 23 november 2018 gedurende 6 weken ter inzage. U kunt de stukken raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Plan ID is NL.IMRO.0304.Pbheedrverbinding-1803.

 

Wilt u de stukken inzien op het gemeentehuis van Neerijnen dan kunt u hiervoor een afspraak maken.

 

LET OP: in verband met de overgang naar West Betuwe is het niet mogelijk om tussen 21 december 2018 en 6 januari 2019 stukken in te zien op het gemeentehuis. U kunt de stukken wel altijd raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl .

 

Belanghebbenden kunnen gedurende hierboven vermelde termijn beroep aantekenen. Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat ten minste naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep. Een belanghebbende moet dit beroep indienen bij Rechtbank Gelderland, locatie Arnhem, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het indienen van een beroepschrift stelt de werking van dit besluit niet uit.

 

Als er gelet op de belangen van de belanghebbende spoed is vereist, bestaat er de mogelijkheid om na indiening van een beroepschrift een voorlopige voorziening aan te vragen bij de Voorzieningenrechter van Rechtbank Gelderland, locatie Arnhem, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

 

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

 

 

Neerijnen, 22 november 2018

 

Burgemeester en wethouders van Neerijnen

Naar boven