Ontwerpbesluit onttrekking openbaarheid gedeelte Koolweg te Heelweg

Logo Oude IJsselstreek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek maken bekend, dat zij op grond van artikel 7 en 9 van de Wegenwet een ontwerpbesluit hebben vastgesteld tot onttrekking aan het openbaar verkeer van een gedeelte van de Koolweg in Heelweg. Het ontwerpbesluit heeft betrekking op het weggedeelte tussen de Spiekersweg en de N18, kadastraal bekend gemeente Varsseveld, sectie H, nr. 3156.

 

Het ontwerpbesluit met bijlage ligt vanaf 22 november 2018 tot en met 2 januari 2019 voor iedereen ter inzage. Wanneer u het ontwerpbesluit in het gemeentehuis wilt inzien, kunt u hiervoor een afspraak maken bij balie Vergunningen. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0315-292292 of een e-mail sturen naar balievergunningen@oude-ijsselstreek.nl.

 

Gedurende voornoemde termijn van ter inzage legging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpbesluit kenbaar maken bij de gemeenteraad van Oude IJsselstreek, Postbus 42, 7080 AA Gendringen. Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u een afspraak maken via de balie Vergunningen.

 

Naar boven