VOORBEREIDINGSBESLUIT locatie Ziekenhuisweg te Lelystad.

Logo Lelystad

NL.IMRO.0995. VB 000 17 -VG01

Het college van de gemeente Lelystad maakt bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 20 november 2018 een voorbereidingsbesluit heeft genomen voor de locatie aan de Ziekenhuisweg te Lelystad, overeenkomstig de bij dit besluit behorende situatietekening.

Het betreft het grondgebied waarop zich het huidige ziekenhuis bevindt. Gelet op de ontstane situatie na het uitgesproken faillissement van de MC IJsselmeerziekenhuizen, waarvan het ziekenhuis in Lelystad onderdeel uitmaakt, is het noodzakelijk geworden om de vigerende bestemming te heroverwegen en voor dit gebied een nieuw bestemmingsplan voor te bereiden waarin beter kan worden ingespeeld op actuele wensen en ontwikkelingen en waarbij de ziekenhuisfunctie behouden kan blijven.

Inzage

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking onmiddellijk na publicatie in de Staatscourant en ligt tezamen met de bijbehorende situatietekening met ingang van 22 november 2018 ter inzage bij de informatiebalie in de hal van het stadhuis aan het Stadhuisplein 2 te Lelystad. De informatiebalie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Zaterdag gesloten. Tevens zijn de stukken digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.lelystad.nl. Deze mogelijkheid wordt ook geboden in het stadhuis.

Het plan ID-nummer is NL.IMRO.0995.VB00017-VG01.

Beroep

Tegen dit besluit kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) geen bezwaar en beroep worden ingediend.

Lelystad, 21 november 2018.

 

 

Naar boven