Ontwerpwijzigingsplan “Elster Buitenwaarden”

Logo Rhenen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maken bekend dat het ontwerpwijzigingsplan “Elster Buitenwaarden” in het kader van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) als ontwerp ter inzage wordt gelegd.

 

Inhoud

Het ontwerpwijzigingsplan Elster Buitenwaarden voorziet in de wijziging van de Agrarische bestemming naar de Natuur bestemming waardoor Natuur ontwikkeld kan worden.

 

Inzien

Het ontwerpwijzigingsplan ligt van donderdag 8 februari 2018 tot en met woensdag 14 maart 2018 voor een ieder ter inzage.

  • Het ontwerpwijzigingsplan is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl via identificatienummer: NL.IMRO.0340.WPEbuitenwrdn-ON01:

  • Het ontwerpwijzigingsplan is in PDF-bestanden in te zien via onze website www.rhenen.nl (via de zoekterm “ter inzage leggingen”);

  • Een analoog (papieren) exemplaar van het wijzigingsplan is in te zien in het huis van de gemeente Rhenen, Nieuwe Veenendaalseweg 75 te Rhenen. Inzien kan op afspraak, zie voor meer informatie www.rhenen.nl

 

Kopieën van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges verkrijgbaar.

 

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Marriëlle Cornelisse, telefoonnummer 0317 681 793 of e-mail marrielle.cornelisse@rhenen.nl, Marriëlle is aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag.

 

Zienswijze

Iedereen kan gedurende de termijn over bovengenoemd ontwerpwijzigingsplan schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze(n) indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen gestuurd worden naar Huis van de Gemeente, Postbus 201, 3910 AE RHENEN, onder vermelding van ‘Zienswijze team Economie en Ruimte’. Ook kunt u mondeling uw zienswijze(n) indienen. Neemt u hiervoor contact op met Marriëlle Cornelisse, telefoonnummer 0317 681 793. Marriëlle is aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag.

 

Naar boven