Gemeente Tubbergen - Ontwerp-wijzigingsplan “Buitengebied, Hamweg 4 Albergen”

Logo Tubbergen

Burgemeester en wethouders van Tubbergen maken bekend dat ter inzage ligt:

het ontwerp-wijzigingsplan “Buitengebied, Hamweg 4 Albergen”

Het ontwerp-wijzigingsplan voorziet in de sloop van 913 m2 landschap ontsierende voormalige agrarische bebouwing op de locatie Hamweg 4 te Albergen en het omzetten van de agrarische bedrijfsbestemming in een bestemming ‘Wonen’. Ter compensatie voor de sloop wordt aan de Laagsestraat 10 te Ootmarsum, (gem. Dinkelland) in het kader van het Dinkellandse Rood voor Rood beleid, inpandig in een bestaand bedrijfspand een woning gebouwd waarvoor separaat een bestemmingsplanprocedure wordt gevolgd.

Ter inzage

Het papieren exemplaar van het ontwerp-wijzigingsplan ligt met ingang van 21 november 2018 tot en met 1 januari 2019 voor een ieder ter inzage tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis.

U kunt het ontwerp-wijzigingsplan digitaal inzien op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl -> een plan bekijken -> bestemmingsplannen -> ID -> type dan: NL.IMRO.0183.BUIWPHAMWEG4-OW01. De directe link hiernaar is: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0183.BUIBPHAMWEG-OW01www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0183.BUIWPHAMWEG4-OW01

Het plan is eveneens digitaal in te zien via de gemeentelijke website https://www.tubbergen.nl/ruimtelijke-plannen.

Zienswijze

Tijdens bovengenoemde termijn van ter inzage legging kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 30, 7650 AA Tubbergen en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend dan wel per post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen bovengenoemde termijn indienen nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met de heer N. van Benthem van het organisatieonderdeel Fysieke leefomgeving via het telefoonnummer 0546-628000. Ook voor vragen of nadere informatie kunt u met deze persoon contact opnemen.

 

Burgemeester en wethouders voornoemd

Naar boven