Bestemmingsplan ‘Rotonde en gedeelte fietspad Offem Zuid’ vastgesteld

Logo Noordwijk

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad van Noordwijk op 8 november 2018, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan ‘Rotonde en gedeelte fietspad Offem Zuid’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Inhoud

Dit bestemmingsplan maakt de aanleg van de rotonde op de verlengde Beeklaan in Noordwijk mogelijk alsmede de aanleg van een nieuw voet-/en fietspad vanuit de nieuwe wijk Offem Zuid naar de Herenweg in Noordwijk.

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van woensdag 21 november 2018 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. De stukken zijn in te zien bij de receptie van het gemeentehuis Noordwijk aan de Voorstraat 42 tijdens openingstijden en op www.ruimtelijkeplannen.nl met de plancodering NL.IMRO.0575.BPOffemZuidrotonde‐VA01.

Beroep

Vanaf 22 november 2018 tot en met 3 januari 2019 kan beroep worden ingesteld tegen het raadsbesluit. Beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan of die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om dat te doen. Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het beroepschrift bevat in ieder geval uw naam, adres, de dagtekening, een omschrijving van het (onderdeel van het) besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Aan deze procedure zijn griffiekosten verbonden. Het instellen van beroep schorst de werking van het vastgestelde bestemmingsplan niet. Degene die beroep instelt kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor de behandeling van een dergelijk verzoek zijn griffierechten verschuldigd.

Inwerkingtreding

Het besluit van de gemeenteraad tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op 4 januari 2019, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek tot voorlopige voorziening is ingediend.

Naar boven