Vastgesteld wijzigingsplan ‘Stoutenburgerlaan 8’

Logo Amersfoort

Burgemeester en wethouders van Amersfoort maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.9a, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het wijzigingsplan ‘Stoutenburgerlaan 8’ ongewijzigd is vastgesteld. Met het wijzigingsplan Stoutenburgerlaan 8 wordt het gebruik van de voormalige agrarische bedrijfswoning als burgerwoning vastgelegd. Hiervoor wordt de agrarische bestemming gewijzigd naar een woonbestemming.

 

Procedure

Het vastgestelde wijzigingsplan ‘Stoutenburgerlaan 8’ ligt met de daarbij behorende stukken van vrijdag 23 november 2018 tot en met donderdag 3 januari 2019 ter inzage in de publiekshal van het stadhuis, Stadhuisplein 1. Het wijzigingsplan kan worden geraadpleegd via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatie NL.IMRO.0307.BP00161-0301) en via de gemeentelijke website www.amersfoort.nl.

Vanaf vrijdag 23 november 2018 tot en met donderdag 3 januari 2019 kunnen diegenen die aantonen dat zij redelijkerwijze geen zienswijze kenbaar hebben kunnen maken over het ontwerp wijzigingsplan, een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Voor de behandeling van een beroepschrift moet griffierecht betaald worden. Meer informatie over het instellen van beroep en het griffierecht is te vinden via www.raadvanstate.nl/onze_werkwijze/bestuursrechtspraak, of via nummer 070 - 426 44 26.

Het besluit van het college treedt in werking na afloop van de beroepstermijn. Het beroep schorst de werking van het plan niet. Daarvoor moet een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening worden gericht aan de Voorzitter van de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, op bovenstaand adres.

 

Naar boven